Sjukstuga och bilder från förra veckan

Denna måndagen tar priset för den sämsta måndagen på hela året (so far). Jag var laddad för en ny vecka på jobbet med massor av roliga saker i kalendern och en drös med peppiga saker att se fram emot. Klipp till verkligheten när jag vaknar upp, känner mig väldigt tung i huvudet, försöker skaka av mig det, tar tempen och har feber. Hopp, då blir det karantän för mig tills jag kan bevisa att jag inte har (eller har?) Corona. Har beställt ett hemtest i alla fall som lär dyka upp imorgon eftermiddag eller på onsdag. Efter det ver jag hur länge jag behöver sitta här i min bur av guld.

Lyckligtvis så har jag inte mått såå dåligt, utan kunde ändå dämpa min feber med lite för många ipren och en tupplur vid lunch. Så jag kunde jobba som vanligt ändå, annars hade jag kanske redan nu dött av tristess.

Hade ett zoom-möte förut med en tjej som berättade för mig att våren kommer nästa vecka – inte mig emot! Spenderade även gårkvällen inne på lite webbshoppar och insåg att det måste faktiskt vara varmare tider påväg. Inne hos både Mango och Zara möttes jag nämligen utav en stämning som skrek sommarfest. Det kändes rent ut av som att dom hoppat över våren och befann sig mitt i soliga dagar sippande på ett glas rosé. En annan härlig sommarspaning – tänk vad kul det är när man kan bära solglasögon på daglig basis igen. Så att man kan leka spion på gatorna och se men aldrig heja på gamla ex igen. Det är ändå det finaste med solglasögon, att man gömmer sig så bra bakom dom! Hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *