Några favoriter just nu

Hej alla påsk-personer,

Idag har den officiella påsk veckan börjat och det känns ändå som att folk kvittrar på ganska bra eller? Vi ställde ju om till sommartid i söndags vilket jag tycker gör sitt för humöret. Känns som att man får så mycket längre tid på sig att leva när det är ljust längre om dagarna. Just nu är jag i planeringsfasen för påskhelgen och typ sommaren känns det som? Jag fyller ju 25 år vid midsommar och det hade varit väldigt roligt att styra upp någon form utav firande då. Svårt dock eftersom man inte riktigt vet hur det ligger till med vaccinationen och så vid det laget. Men om vi alla håller tummarna så kanske man kan få till ett firande – hehe.

Bustier / Skinnbyxor

För att sprida lite positiv energi tänkte jag ge er några favoriter just nu. Jag har nämligen insett att jag är inne i en period där jag faktiskt har både favorit- låtar, serier och poddar. Så här kommer dom:

Serie: Exit

Låt: Hela Justin Biebers nya album

Podd: Ursäkta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *