Såhär såg jag ut idag + vårsmink

Hej finisar,

Hoppas att ni haft en bra tisdag! Min har varit toppen faktiskt, trots att det är veckans sämsta dag. Startade min dag tidigt i duschen för att vi skulle spela in lite innehåll på kontoret idag, så jag ville visa mig från min bästa sidan (alltså ren). Man blir ju faktiskt lite gladare av att känna sig fräsch. Väl på jobbet var det fullt ös och jag fick massor utav jobb gjort. Känns som att folk är lite snabbare än vanligt på att svara på mail nu när det är kort vecka. Det passar mig bra. Hatar att vänta på svar. Jag och Michaela avslutade arbetsdagen med ett super tungt pass på Barrys. Får se om någon av oss kan röra sig på jobbet imorgon, jag tippar på att det kommer vara stela ben och många aj:anden.

T-shirt / Kavaj / Byxor

Detta var i alla fall dagens look – bekväm men ändå uppstyrd! Älskar att bära kostym och sneakers. Det är det absolut skönaste jag vet. Hade på mig ett par nya solglasögon från Salvatore Ferragamo också – helt klart nya favoriter för säsongen. Kommer att använda dom flitigt när solen tittar fram och uteserveringarna öppnar.

Mascara / Highlighter

Insåg även idag att snart är tiden inne när hela min sminkrutin ryms i den här bilden. Ja ni läste rätt. På vår och sommarhalvåret är mina främsta sminkprodukter dom på bilden ovan. Älskar att bära lättare sminkningar i form utav mascara och highlighter. Vill jag lyxa på det rikigt mycket brukar jag ta något i brynen också. Men det skippar jag oftast på sommaren eftersom jag har ganska fluffiga bryn naturligt. Dock gillar jag att sätta lite färg på mina annars ganska ljusa fransar och använda en highlighter i en guldig ton. Lita på mig – det är så jäkla snyggt till solbränd hud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *