Hello spring is that you?

Snacka om blåsning imorse är jag och Gustaf skulle pallra oss ut för att äta frukost på ett café. Solen sken in genom fönstret och både jag och Gustaf valde noggrant ut den tunna jackan, slog bort blicken från vantarna och grabbade tag i varsitt par solglasögon. Väl ute ur lägenheten kände vi den kalla blåsten och tog snabbt upp iPhonen för att kolla vad väderappen sa: 4 stabila grader. Gissa om vi frös med våra tunna jackor?

Men man måste väl ge saker lite tid. Snart är nog våren här på riktigt och då jäklar. Längtar så mycket efter att bära klänning ihop med avslappnade accessoarer och skor med öppna tår. Är som alltid lite extra kär i prickigt – shit va fint det är alltså! Blir alltid lite pirrig i mage av prickigt. Förstår inte riktigt varför, men tycker bara att det är så ljuvligt.


Klänning / Kavaj / Keps / Skor / Örhängen

Nu står det jobb på mitt schema – så jag ska nog ladda upp med en stor skål glass och beta av i alla fall en liten del av en lång to-do list. Hoppas att ni har en fin helg och njuter av solens kalla strålar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *