Veckans planer och nya smycken

Hej gullrumpor,

Har ni njutit av solens starka strålar idag? Det har faktiskt inte jag hunnit idag, så jag hoppas att morgondagen lyser lika fint på oss. Jag var uppe i gryningen i morse och tränade så att jag var hemma och framför datorn vid 08.00, sedan sa det swosh och så var klockan 19 och jag hade inte riktigt ens reflekterat över att äta lunch. Herregud kan bli rädd när man blir så inne i saker? Skönt att ha en riktigt jobba bort saker på datorn dag i alla fall.

Idag vill jag visa er mina nya örhängen som jag har införskaffat mig! Jag är ju besatt utav ringar i öronen och har gärna många i på samma gång. Därför såg jag till att unna mig nu när jag hittade tre olika par som jag tyckte skulle fungera ypperligt ihop. En ganska vanlig hoop, en lite mindre hoop med räfflor och ett lite längre örhänge med två cirklar som sitter ihop. Försökte fota dom på mina öron idag, men dessvärre så insåg jag att mina öron var allt annat än fotogeniska – så ni får se dom såhär istället.

Mini hoops / Stora hoops / Dubbla ringar adlinks

Vad händer i veckan då?

Imorgon: Träna Barrys och äta middag med Alva

Torsdag: Inspelning av FORNI morgonshow och aw med Gertrude

Fredag: Jobb med massvis av roliga zoom möten

Lördag: Inget planerat eftersom jag vill ha en duktig hemma helg. Vill ta tag i att rensa ut garderoben för vår och har några jobb saker som ligger och släpar som jag borde ta tag i.

Söndag: Samma som lördagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *