Saved lately

Hej alla fina,

Det är Linda som har vaknat ur sin inspirationstorka! Om ni minns mig så jobbar jag på Forni.se och är ihop med en kille som heter Gustaf. Hur beskriver ni er själva med två meningar? Svårt eller hur! Generellt så märke jag att jag är kass på att utrycka mig kortfattat. Så fort det blir en press på att texten ska vara max 500 ord blir min hjärna och mitt vokabulär till en blöt svamp. Jag är helt enkelt en person som är slösaktig med orden. Bra eller dåligt? Det vet jag inte, men ibland är det absolut en fördel att kunna uttrycka sig och få fram vad man vill ha sagt kortfattat.

Å andra sidan kanske det är just därför man skaffar en blogg? För att få uttrycka sig i exakt hur många ord man vill, i vilken ordföljd man vill och faktiskt utan att följa några grammatiska regler om man så vill. Yttrandefriheten <3 Vilket svammel det här inlägget blev! Jag har sparat lite bilder det senaste, en mix an sommarlängtan, mysiga stunder och ljusa nyanser. Jag har under en period varit sinnessjukt inspirerad av färg – men nu är jag lite mer tillbaka i de jordnära tonerna igen. Tänk vad det svänger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *