Tisdag den 4:e maj

Hej gullungar,

Vad sjukt det är att jag börjar höra om människor som har vaccinerat sig. Gör mig så oerhört glad och förväntansfull. Väntar på att min egen kallelse ska dimpa ner i brevlådan och att samhället successivt öppnas upp, pirret! För övrig så har jag just gjort en Olaplex behandling på mitt hår. Förlåt alla frisörer, men är det ett skämt? Har inte märkt en enslig liten skillnad på håret – bara en tomhet på betalkontot. Med andra ord rekommenderar jag icke att testa en Olaplex, det hjälpte i alla fall inte på mig.

Just nu sitter jag och försöker koordinera lite privata saker som kommer att ske inom en snar framtid. Känns kul att både vi på Forni och jag privat liksom kvävs av jobb. Nu lät inte det super positivt – men jag menar att kvävas på ett positivt vis (!?).

Jag har börjat sätta vecko-intentioner för att få ett tydligare fokus. Får säga att det går rätt bra! Jag vill alltid förbättra mig i alla avseenden, men jag har märkt att jag är liksom lite för mycket all over the place. Ska jag bli bättre på något blir det lätt att jag vill  både träna mer, äta mer hälsosamt, umgås mer med vänner, vara bättre på jobbet… ja ni fattar. Den här veckan (och flera veckor framöver) fokuserar jag alltså på max tre saker som jag vill lägga lite extra energi åt. En regel är också att det ska vara tre relativt små förändringar som mer rör inställning till saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *