Världens härligaste helg

Men alltså hallå,

Jag har verkligen haft världen härligaste helg! Startade den med att möta upp min kille på en resturang efter jobbet på fredag. Vi åt smårätter, pratade om livet och drack mitt favoritbubbel tills vi blev utkastade vid 20.30. Då åkte vi hem, dukade upp med massor av godis och såg på en film. Gick och la oss i tid och vaknade sedan upp till lördag och stråland sol. Jag var lite småbakis så jag tänkte att det nog inte var någon idé för mig att träna – men eftersom solen sken så tänkte jag att en lugn springtur vore på sin plats. Sagt och gjort så gav jag mig ut efter frukost och började springa. Det händer inte ofta, men just den här gången så njöt jag av varje steg. Smack sa det så var milen gjord på under timmen och jag hoppade in i duschen på riktigt gott humör.

Efter att jag fixat iordning mig mötte jag upp Elin och Linn på Artilleriet och vi körde en ordentlig LUS. Vi alla tappade räkningen på hur många flaskor bubbel det var som egentligen dracks och lite glada i hågen stöpplade vi ut på gatan igen. Timmarna inne på restaurangen bokstavligen flög förbi så att det var kväll när vi gick ut kändes nästan som ett skämt. Otroligt mysigt att få träffa Linn igen, det är något speciellt med att umgås med personer som känner en inifrån och ut.

På söndagen vaknade jag upp lite lagom seg… Men jag och Gustaf bestämde oss för att köpa gofrulle på bageriet och dukade upp för frukostfest. När frukosten var avklarad tog vi det lugnt i några timmar innan det var dags för mig att bege mig igen. Jag hade bestämt lunch med Gertrude på Kale and Crave. Favoritperson och favoritrestaurang <3 Avslutade sedan dagen med serier, riktigt god pizza och mys med Gustaf. En helg helt i min smak! Ler fortfarande åt att jag har så otroligt många fantastiska människor runtomkring mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *