Saker jag alltid har i väskan

Okej det är strålande sol och långhelg!? Gud bevare mig väl! Jag sitter dessutom och sippar på en perfekt Martini undertecknad Aeris. Har ni hört om dom? Det hade i alla fall inte jag, men jag fick ett smakprov häromdagen och jag är helt hooked. Dom gör alltså drinkar i supersnygga (alltså på riktigt AS snygga) flaskor i portionsförpackningar. Som med barnmat fast för vuxna. För mig som gärna tar en drink och som verkligen inte vill hålla på och mecka så är det toppen. Det frigör liksom möjligheten att kunna ta en drink hemma! Alltså aj vad bra.

Tänkte dela med mig idag utav saker jag alltid har i väskan, no matter what. Såklart är det mer saker än dessa – men det här är prylarna som jag aktivt tar ur väskan varje dag för att sedan lägga i utvald väska dagen därpå. Det är alltså sakerna jag verkligen bryr mig om att dom följer med mig varje dag. Här kommer dom:

– Min plånbok är ett måste

– Bär alltid runt på ett paket tuggumi (helst från zinq)

– Clarins läppglans i två eller fler färger (är besatt av dessa precis som alla andra)

– Handsprit undertecknad Byredo för att den luktar så gott

– Ett stycke solglasögon (på bilden ifrån Bottega)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *