Det är äntligen rätt temperatur för sommarklänningar – här är dom snyggaste på internet

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Visst är klänningen det härligaste plagget att bära på sommaren? Det tycker i alla fall jag! Jag fullkomligen älskar att dra på mig ett plagg, sätta på mig skorna och vara klar. Klänningen är dessutom ofta lätt och luftig och gör att man känner sig sval även en klibbig sommardag. Om du frågar mig så fungerar klänningen lika bra till stranden som till jobbet eller festen. Allt handlar om hur du matchar den. Lås inte fast dig vid tanken om att “det här är min festklänning” – då minskar du användningsområdet av din klänning i onödan. Mina favoriter inför säsongen måste nog vara det lite längre klänningarna. Älskar att man kan bära dom till vilket tillfälle som helst och dom är dessutom super bekväma.

 

 

Brun klänningSvart miniklänningBeige klänning / Gul klänningPrickig klänningRosa klänning / Svart klänningKlänning med blommor

Jag vill lägga in en vänskaplig påminnelse om att inte glömma bort att ha minst en svart basklänning i garderoben i sommar. För det första så är svart det absolut snyggaste du kan bära till en solkysst hud, det ser så sobert ut att jag vill sno varje svart klänningen jag ser på stan. Det är dessutom världens bästa ess i rockärmen att ha när man inte vet vad man ska ha på sig. Trolla fram en svart klänning ur garderoben, sätt på dig ett par svarta skor och du har en 10/10 outfit utan ansträngning.

Prickig klänningGrön klänning / Svart klänning / Brun klänningBlå klänning / Rosa klänningGul klänning / Vit klänning

Det sista jag vill nämna i mitt kärleksförklarande inlägg till klänningarna är att det gör ingenting om man äger en klänning i varje färg (hehe). Skämt å sido så ville jag bara flika in med ett stylingtips. Jag själv glömmer lätt bort att man kan matcha och styla klänningen på väldigt fina vis. Eftersom klänningen ofta är ett fristående plagg som man bara slänger på sig som den är så är det lätt att glömma bort. Men den snyggaste stylingen jag vet just nu är att bära en blus med puffiga ärmar under en vid klänning med smala band (som den svarta ovan). Så glöm inte att experimentera lite med hur ni bär era klänningar! Då kommer dom att vara ännu mer användbara ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *