Vad jag drömmer om just nu

Hej gullungar,

Hoppas att ni njuter av solen som kikar fram igen! För mig har magen precis börjat kurra efter lunch (ja jag vet att det är för tidigt att äta lunch klockan 10), så jag försöker att hålla mig så sysselsatt som möjligt för att inte ge vika för en alldeles för tidig lunch. Jag hade återigen en väldigt härlig helg den här veckan. Framförallt lördagen, då mötte jag och Gustaf upp Fannie och Axel för en klassisk pardejt med drinkar på stan och sedan middag. Det var dock så trevligt så efter middagen var vi bara tvungna att fortsätta kvällen hemma hos Axel och Fannie. Fullpott! I veckan preppar jag mycket jobb eftersom jag är ledig på torsdag och fredag. Jag ska iväg på en liten resa som  jag ser fram emot sååå mycket!

Topp / Kjol

För övrigt så har jag blivit 300% kär i den här outfiten. Om jag inte köpet framförallt toppen snart så går jag sönder! Den är så fin så att jag dör. Vill liksom gifta mig i den? Vill även gärna bära den till den här långa raka kjolen som dom har matchat med på hemsidan. Tycker att det var så snyggt så attt. Det finns mycket snyggt inne hos Dagmar nu faktiskt. Så är ni sugna på att unna er något så är det definitivt läge att spana in deras utbud. Nu måste jag återgå till mitt riktiga jobb och börja förbereda mig inför ett möte. Ha det fint så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *