Huvudvärk och bilder från semestern

Heeeej bloggisar!

Alltså vad är det som händer med Stockholm väder? Spöregn i hur länge? 7 dagar? 7 år? Har tappat räkningen. Jag och Gustaf kom hem ifrån Spanien i söndags natt efter en helt underbar resa. Herregud vad bra den var! Vi år massa god mat, besteg två berg, badade, drack vin och umgicks helt enkelt. Väldigt välbehövligt och väldigt skönt. Nu befinner jag mig dock mitt uppe i “efter resan kaoset” som har varat i ganska många dagar. Det blir lätt så när man kommer hem på natten tycker jag. Då orkar man inte packa upp väskan med en gång, och sedan rullar vardagen på med 1000 mail och träningspass som ska klämmas in i ett redan fullspäckat schema. Med det sagt tror jag att ni förstår hur det ser ut hemma hos mig nu 🙂

Jag funderar faktiskt på om jag har drabbats av någon allergi såhär på äldre dar. Mina ögon gör liksom ont och jag har en huvudvärk som har tyckt sig vara obotlig både igår och idag. Hoppas inte att det här är ett tecken på pollen eller liknande för det orkar jag inte med. Imorgon är det i alla fall fredag och jag går på helg vid 21.00 ungefär – då ska jag äta skaldjur direkt från västkusten med familjen. Innan det har jag en väldigt rolig arbetsdag framför mig på FORNI följt av att jag ska fota ett samarbete till mina egna kanaler och sedan vid 20.00 har jag ett sista möte för dagen med ett amerikanskt bolag (därav sen tid…). Så nu ska jag äta lite middag och krama den sista energin jag har ur mig och komma igen med nya friska tag imorgon. Ses då!

  1. Linda bara måste säga hur mycket du inspirerar mig – både din blogg och Instagram. Får lika mycket pepp och inspiration varje gång♥️ Vid ditt födelsedagsfirande (igen-stort grattis i efterskott) hade du en maaaaagisk prickig klänning- får man fråga vart den är ifrån?? Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *