Sommarens snyggaste badkläder

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Vänner, det är officiellt sommar! Vill ge alla en kollektiv kram för att vi klarade ännu en vinter. Den här var extra hård och tuff, men nu står vi här, redo att hoppa i plurret och äta glass till både frukost, lunch och middag. Det börjar dessutom närma sig för oss i den yngre generationen att få ta corona-vaccinet. Drömmer om den dagen då jag får mitt kvitto på att jag är vaccinerad. Alltså ljuva, ljuva samtiden som trollar fram ett vaccin mot onda ting på en sekund. Förutom att vaccinera mig så tänker jag också drömlika tankar om att spendera tid nära havet. Jag älskar att befinna mig nära vattnet och ligger mer än gärna raklång på en badhandduk hela dagen. Man vill ju dock inte känna sig ful på stranden, så att ha fina badkläder i sin garderob känns som ett måste. Personligen så är jag team bikini – så därav tänkte jag dela med mig av några snygga bikinisar med ett frikort i form utav några baddräkter i mitten.

Beige bikini / Vit bikini / Rosa bikini

Högmidjade bikinitrosor…. nej men alltså! Finns verkligen inget snyggare än det. För övrigt så gillar jag faktiskt att hålla mig till ganska neutrala färger på stranden. Jag vill inte uppfattas som rörig i bikini. Jag vill att folk ska titta på mig och tänka att “oj hon har koll på läget”. Jag vill se put together ut och gärna bära raka linjer ihop med en böljande sjal. Jag vill se sval och cool ut och toppa hela attityden med ett par kaxiga brillor.

Beige baddräkt / Svart baddräkt / Grön baddräkt

Hej baddräkterna ni är sommarens smartaste plagg! För mig blir det viktigare och viktigare att investera i plagg som har fler än ett användningsområde. Jag avskyr numera att köpa en klänning till en fest och sedan inte kunna bära plagget igen. Det känns omodernt och extremt omedvetet. Baddräkten däremot, den är väldigt medveten om du frågar mig. Jag bär nämligen gärna en baddräkt ihop med ett par dressade shorts både på jobbet och på fest! Som bonus så har man alltid nära till att hoppa i plurret – man bär ju redan badkläderna!

Svart bikini / Blå bikini / Beige bikini

Vi avslutar med några klassiker! Om man vill satsa på en bikini som aldrig går ur tiden så är det i ovan kollage du ska välja. Dessa kommer nämligen vara helrätt i många år framöver. Riktiga klassiker helt enkelt! Den beiga bikinin längst till höger i kollaget tycker jag att vi tar en extra titt på. Den är nämligen extremt trendig i år – men jag tror att det kommer bli långlivad. Modellen är hög i midjan och överdelen är en trekantsbikini fast upp och ner. Kanske är den här trenden ett svar på vad vi gått igenom i år? Att vi liksom vänder hela världen uppochner och ser vad som händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *